dehoogstetoren.nl

Heading 2

Heading 3

Heading 2

Sandd 2e hoofdkantoor                   2003 - 2008

Deze - inmiddels - op één na grootste postorganisatie van Nederland vestigde zich in 2007 in een nieuw pand te Apeldoorn. Brede banen van gekleurd tapijt hebben we dwars op de lengterichting van het smalle pand gelegd om het ruimtelijker te maken. De zichtlijn door het midden is om diezelfde reden zoveel mogelijk behouden. 
Alle werk- en vergaderfunctionaliteit is hier rechts en links van geplaatst. Deze functies zijn weer gescheiden door houten wanden die tevens dienst doen als bergruimte.

De centrale gang met aan de linkerkant een vergaderruimte die afgesloten kan worden met een glazen wand.
Eerste verdieping van de nieuwe hoofdvestiging in Apeldoorn.
Het kleurrijke bedrijfsrestaurant.
De plattegronden.
Het entree gebied, de receptie en de wachtruimte.
De centrale gang

Sandd 1e hoofdkantoor                   2000 - 2000

Deze ambitieuze postorganisatie van Nederland wilde zich op een positieve manier onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, ook als het ging om het werven van personeel.
Daarvoor was er de vraag naar een ‘onderscheidend interieur dat het dynamische en eigentijdse imago’ van dit Postbedrijf nog eens onderstreepte. Hiermee wist Sandd de juiste werknemers te bereiken, wat bijdroeg aan hun succes. Dit bleek ook wel uit het feit dat het bedrijf al snel uit het bestaande pand groeide en naar een ruimere locatie moest verhuizen.
De ‘Lounge-hoek’ waar werknemers na het werk of tijdens de lunch kunnen overleggen of relaxen.
Begane grond van de eerste hoofdvestiging in Apeldoorn.
Een opvallende stilte-unit waar werknemers zich in alle rust kunnen terugtrekken en geconcentreerder kunnen werken.
Bij de entree een duidelijk herkenbare receptiedesk als blikvangers.
‘Verzamelmeubel’ voor saaie kantoorspullen.
Een in wit, transparant en met ‘naturel’ materialen uitgevoerd bespreekkamertje.
Een in rustgevend groen uitgevoerde vergaderkamer.